Arjen tietosuojaa Salpauksessa -kurssin avulla Salpauksen henkilöstö perehdytetään henkilötietojen oikeaan käsittelyyn. Kurssi koostuu katsottavasta videosta ja nettitestistä.

Lähes jokainen salpauslainen käsittelee työtehtävissään henkilötietoja. Tästä syystä on tärkeää, että perusosaaminen henkilötietojen käsittelyssä on jokaisella hallinnassa. 

Arjen tietosuojaa on julkishallinnon käyttöön tuotettu tietopaketti, jonka avulla myös me Salpauksessa voimme varmistaa perustason hallinnan mm. henkilötietoja käsitellessämme. Materiaali on otettu käyttöön myös useassa ammatillisessa oppilaitoksessa.

Jokaisen salpauslaisen tulee suorittaa kaksivaiheinen tehtävä. Tehtävä sisältää videon sekä nettitestin.

Lisääntynyt tietosuojan tietotaidon tarve liittyy EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen, 2016/679 (engl. General Data Protection Regulation, GDPR), joka on tullut voimaan 25.5.2018.

Salpauksen Pedapolku 2018

  • Salpauksen opetus- ja ohjaushenkilöstölle rakennettu verkkokurssi ammatillisen koulutuksen lainsäädännön muutoksista.
  • Tiedätkö, miten lainsäädäntö on muuttunut? Mitkä ovat uudet toimintatavat? Tämä kurssi on sinulle mahdollisuus perehtyä uuden lain mukaisiin käytäntöihin. Kurssin sisällön ja tehtävien avulla tunnistat oman osaamisesi ja voit suunnitella, miten hankit puuttuvaa osaamista, ja perehtyä asioihin Santran linkeistä.
  • Kurssi sisältää eri osioita, joihin pääset välilehdistä.
  • Sisäänkirjautuminen omalla ad:lla ja esimieheltä saadulta ryhmäkohtaisella kurssiavaimella.
  • Pedapolku on toteutettu Parasta Osaamista -hankkeessa.

Lisätietoa:

Erika Penttilä erika.penttila@salpaus.fi ja

Sannakaisa Raatikainen Sannakaisa.raatikainen@salpaus.fi


Parasta osaamista - hanke            Opetushallitus rahoittaa hanketta - logo