Sivuston uutiset

Henkilöstön Skillhive-pilotti päättyy tammikuun 2016 lopussa

 
Kuva: Toijala Hanna
Henkilöstön Skillhive-pilotti päättyy tammikuun 2016 lopussa
Toijala Hanna - tiistai, 5 tammikuu 2016, 08:29
 

Lämmin Kiitos kaikille Salpauksen Skillhive-pilottiin 2013-2015 aikana osallistuneille! Salpauksen parvissa on jaettu hyviä ideoita, pohdintaa ja palvelun ominaisuuksista aidosti innostuneita kommentteja, koettu jakamisen iloa. Palvelun käyttö ei kuitenkaan ole edennyt hyviä kokeiluja laajemmalle.

Kevään 2016 aikana julkaistavan uuden intran myötä meillä on mahdollisuus ja tavoite työskennellä aiempaa yhteisöllisemmin pilvipalveluita hyödyntäen. Saamme monipuolisen työvälinepaketin Office 365:stä, SharePointista ja Yammer-viestipalvelusta. Koska monen samantapaisen työvälineen opettelu ja käyttö ei ole mahdollista eikä järkevää, luovumme tällä erää Skillhivesta 31.1.2016 alkaen

  • Huom! Jos haluat ottaa talteen johonkin parveen tehtyä sisältöä, käy tallentamassa sisältö excel-tiedostoksi ja poimimassa mahdollisesti tarvitsemasi tiedostot talteen ennen sitä.
  • Salpauksen Skillhive-palvelu löytyy osoitteesta https://salpaus.skillhive.com (kirjautuminen edellyttää omien tunnusten luomista Salpauksen työsähköpostilla).

Lisätietoa
Hanna Toijala
verkkoapu(at)salpaus.fi