Sivuston uutiset

Ylläsjärven tunturihotelli etsii kokkiharjoittelijoita

 
Kuva: Marttinen Anssi
Ylläsjärven tunturihotelli etsii kokkiharjoittelijoita
Marttinen Anssi - maanantai, 10 lokakuu 2016, 13:54
 

Kuva ei liity tapaukseen

TULE TUNTURIIN,

TULE YLLÄKSELLE !

 

Ylläsjärven Tunturihotelli on yksityisessä omistuksessa oleva kodikas, perinteinen hotelli kauniilla ja rauhallisella paikalla Ylläsjärven rannalla, Kolarin kunnassa. Hotellissa on 36 huonetta, viihtyisät ja avarat yleiset tilat, vastaanotto, ravintola kahdessa tasossa ja baari.

Hotellin tiloissa toimiva yhteistyökumppanimme Safartica tarjoaa asiakkaillemme ohjelmapalveluja, aktiviteettejä sekä unohtumattomia elämyksiä.

Me puolestamme vastaamme pääasiallisesti ulkomaalaisten asiakkaidemme viihtyvyydestä niin majoituksen kuin ruokapalvelujen osalta, kotimaisia matkailijoita unohtamatta.

 

 

Etsimme nyt joukkoomme tulevalle sesongille (marraskuu 2016-huhtikuu 2017), reippaita, oma-aloitteisia, tunnollisia sekä joustavia

KOKKIHARJOITTELIJOITA

 

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden täydentää opintojasi osallistumalla monipuolisesti keittiömme jokapäiväisiin toimintoihin, mm. aamupalojen, lounaiden, päivällisten ja tilausruokailujen valmistukseen sekä esille laittoon. Tarjoamme myös asunnon ja ruokailut päivittäin.

Tervetuloa rentoon ja reiluun joukkoomme, pidämme Sinusta hyvää huolta sekä perehdytämme Sinua parhaan taitomme mukaan kokin uralle !

Kaikenmittaiset harjoittelu- ja työssä oppimisjaksot huomioidaan.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

 Anneli Vesenne, 040 6803183, anneli.vesenne@gmail.com

 

Lisätietoa ja infoa hotellistamme

www.yllasjarventunturihotelli.com