Sivuston uutiset

Allianssin nuorisovaihdon uutiskirje 12/2016

 
Kuva: Mikkonen Joona
Allianssin nuorisovaihdon uutiskirje 12/2016
Mikkonen Joona - torstai, 8 joulukuu 2016, 12:44
 

alianssin-nuorisovaihto

Pirtsakkuutta talven pimeyteen Allianssin nuorisovaihdosta!

Joulu on pian täällä ja sen myötä myös uusi vuosi 2017. Millaisiin seikkailuihin sinä aiot sukeltaa tulevana vuonna?

Allianssin nuorisovaihdolla on uusia jännittäviä mahdollisuuksia maailmalle lähtemiseen. Löydät tästä uutiskirjeestä ajankohtaisimmat kuulumisemme sekä tietoa uudesta Medium Term Japan –vapaaehtoisohjelmasta ja vuoden 2017 Working Holiday –viisumeista Kanadaan. Australiaan ja Uuteen-Seelantiin haetaan paljon au paireja juuri nyt, sillä monet perheet toivovat au pairia avukseen, kun lapset palaavat kesälomiltaan kouluun maaliskuussa.

Joulukuussa toimistomme palvelee arkisin normaalisti kello 9-16. Itsenäisyyspäivän aattona 5.12. ja itsenäisyyspäivänä 6.12. toimistomme on suljettu. Toimistomme ovet sulkeutuvat myös joulun ajaksi 22.12.2016 – 1.1.2017. Olemme paikalla jälleen 2.1.2017. Voit joulutauon aikana lähettää meille viestejä osoitteeseen vaihto@alli.fi .

Muistathan seurailla  meitä myös Facebookissa ja Instagramissa @nuorisovaihto. Blogisivuillamme  on uusia blogeja Kanadasta ja Italiasta – käy lukaisemassa kokemuksia maailmalta ja inspiroidu!

dots.gif

AJANKOHTAISIA POIMINTOJA

 


SWAP Canada 18 - 35-vuotiaille nuorille mahdollisuuden työskennellä ja matkustella Kanadassa vuoden ajan Working Holiday -viisumilla. Nyt ohjelman kautta viisumia voivat hakea myös muut kuin opiskelijat. Lähde elämäsi seikkailulle Kanadaan!       


Olemme mukana tapahtumissa eri puolilla Suomea. Tule tapaamaan meitä Vapaaehtoistoiminnan messuille Helsinkiin 3.12. tai Matkamessuille 19. -22.1.2017. Lue sivuiltamme, missä liikumme ja tule juttelemaan ulkomailla työskentelystä!


Vapaaehtoistyö Japanissa tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä tutustumaan maan arkeen, kulttuuriin ja kieleen! Tarjolla on 1–3 kuukauden vapaaehtoisprojekteja sekä lyhyempiä leirejä, jotka sijaitsevat usein maaseudulla. Joissain kohteissa vaaditaan vähintään auttavaa japanin kielen taitoa, toisissa pärjää englannilla.


Au pairina pääset työskentelemään ja asumaan paikallisessa perheessä. Australiassa ja Uudessa-Seelannissa monet perheet toivovat au pairin voivan aloittaa työt maaliskuussa, sillä silloin lapset palaavat kesälomilta takaisin kouluun. Mukaan kannattaa siis hakea juuri nyt! 
Lue lisää au pair ohjelmista verkkosivuillamme!


Tiesitkö, että Allianssin nuorisovaihdon kautta voit lähteä kielikurssille Latinalaiseen Amerikkaan, useisiin eri Euroopan maihin tai vaikkapa Japaniin? Kursseilla opiskellaan kieltä huolella valitussa kielikoulussa. Tyypillisesti opiskelu tapahtuu osallistujan kielitaidon tason mukaisessa pienryhmässä. Lue lisää vaihtoehdoista verkkosivuillamme ja valitse sinua kiinnostava kurssi!


Intiassa on tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja vapaaehtoistyöhön opetus-, ympäristö-, sosiaali- ja terveydenhuoltoaloilla. Pidempijaksoisten projektien lisäksi voit lähteä myös lyhyemmille, 2-3 viikkoa kestäville leireille. Vapaaehtoisprojekteissa majoitus on järjestetty paikallisten olosuhteiden mukaan ja antaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua paikalliseen arkeen. Kurkkaa lisätiedot sivuiltamme!

dots.gif

KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Helsingissä sijaitseva toimistomme on auki normaalisti ma-pe klo 9-16. 
Käyntiosoitteemme on Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki. Tervetuloa käymään ja keskustelemaan ohjelmistamme ja juuri sinulle sopivista vaihtoehdoista!

Saat yhteyden Nuorisovaihdon tiimiin myös sähköpostitse vaihto(at)alli.fi, puhelimitse 044 416 5209 sekä Facebookissa.

Tarkemmat tiedot ohjelmistamme ja toiminnastamme sekä ajankohtaisia uutisia löydät nettisivuiltamme osoitteesta www.nuorisovaihto.fi

Jännittävää joulukuuta toivottaen,

Allianssin nuorisovaihdon tiimi