Sivuston uutiset

Lahti Game Show Malskilla 12.5.

 
Kuva: Myöhänen Tytti
Lahti Game Show Malskilla 12.5.
Myöhänen Tytti - keskiviikko, 3 toukokuu 2017, 08:40
 

Lahti Gmae Show 2017

Lahden Malskilla järjestetään interaktiviinen pelialan tapahtuma Lahti GameShow 12.5.2017 klo 10 alkaen. Ensimmäistä kertaa järjestettävän tapahtuman suurimpana kohderyhmänä ovat pelialasta kiinnostuneet nuoret.

Tapahtuman ohjelmassa on luentoja, workshoppeja (mm. virtuaalitodellisuus ja äänisuunnittelu), paneelikeskustelu ja tapahtuman päättää GameJam Party jossa esiintyjinä alan tunnetuimpia artisteja. Tapahtuma on ikärajaton, päihteetön, ilmainen ja esteetön. Lahti GameShow on nähtävillä suorana myös Mediatalo ESA:n Youtube livekanavalla. Tapahtuman juontaa Tilt -peliohjelmasta tuttu Martina Kuitto.

Tähän mennessä varmistuneita puhujia mm. Ville Sorsa (Remedy Entertainment) sekä Katja Kostiainen (Grito Films / Kamua Lahti).

Lahti GameShow on aktivoiva tapahtuma nuorille. Tarkoituksemme on innostaa ja auttaa nuoria verkostoitumisessa sekö tarjota nuorille tarttumapintoja työelämään.

Tapahtumassa juhlistetaan myös vuoden täyttävää Unity Treenit (www.unitytreenit.fi) pelityöpajaa nuorille, joka toimii Lahden Ohjaamon (www.ohjaamolahti.fi) alaisuudessa. Lahden Ohjaamo auttaa nuoria opiskeluihin ja työhakuun liittyvissä elämänalueissa.

Tapahtuman koko tuotanto perustuu vapaaehtoistyöhön ja haluun aktivoida nuoria uuden ja nousevan teollisuudenalan pariin.


OHJELMA

10:00 Ovet aukeavat

10:45 Tervetuliaispuhe, UnityTreenit 1. Vuotta

11:00 Unity Pelinkehityspajalaisten päätösjuhla

12:00 Lounastauko

13:00 Workshopit auki (Game Design / Elektroninen musiikki)

14:00 Pelisuunnittelu pähkinänkuoressaVille Sorsa, Remedy Entertainment

15:00 Workshopit auki (Game Design / Elektroninen musiikki)

16:00 VR-Maailman mahdollisuudet,

Katja Kostiainen, Grito Films

17:00 Keskustelupaneeli, aiheina pelit, nuoret, työllisyys, Useita osallistujia

18:00 Game Jam Party

Alek Száhala b2b Byproduct [FINRG Recordings] (Game/Demo live)

Tero [C64] live

20:00 Päätöspuhe


WORKSHOPIT

Game Design

Workshopissa suunnitellaan yksilöllisesti tai pienryhmissä pelejä kynä ja paperi menetelmäl-lä. Tavoitteena saada session aikana kevyt Game Design dokumentti aikaan. Apuja annetaan myös ideointiin. Workshopin lopuksi pieni pitchaus pelistä. Nyt saa hullutella ideoilla, ei ole mitään rajoitteita! Tule kokeilemaan millaisia ideoita syntyy!

Elektroninen Musiikki

Teemu Lahtinen (Carbon Based / Mastatron) pintaraapaisee elektronisen musiikin tuotantoa. Workshopissa tutustutaan sekvensserityöskentelyyn, virtuaali-instrumentteihin ja syntetisaat-toreihin. Jos olet aina miettinyt miten teknoa tehdään, tule näe ja koe livenä!