Sivuston uutiset

Maailman suurimmat kyläjuhlat -tapahtumaan pääsee vain rannekkeella!

 
Kuva: Salo-Jouppila Satu
Maailman suurimmat kyläjuhlat -tapahtumaan pääsee vain rannekkeella!
Salo-Jouppila Satu - torstai, 24 elokuu 2017, 10:43
 

Kyläjuhlien julisteKoulutuskeskus Salpaus järjestää perjantaina 25.8. klo 11–14 Lahden keskustakampuksella opiskelijoiden ja henkilöstön yhteisen Maailman suurimmat kyläjuhlat -tapahtuman. Tapahtuma-alue sijoittuu Ståhlberginkadulle ja Fellmaninpuistoon.  Lavalla nähdään upea Ellinoora, joka tunnetaan mm. kappaleistaan Leijonakuningas ja Carrie. Tule paikan päälle katsomaan mitä kaikkea on luvassa ja aloita viikonloppu rennosti viettämällä aikaa opiskelukavereidesi kanssa. 

Osallistu tapahtuman aikana pelattavaan kilpailuun, jossa on palkintoina iPad sekä 320 euron edestä Koulutuskeskus Salpauksen lahjakortteja! Tutustu kilpailun ohjeisiin (http://bit.ly/2xuHeGj).


Ruokailu kyläjuhlissa

Tarjolla on paljon ruokaa, jota tarjoillaan festarityylisesti ruokakojuista. Ruokailu on ilmainen opiskelijoille.


Tapahtuma-alueelle saapuminen

Tapahtuma-alue on aidattu ja vartioitu. Portit avataan klo 11.​

Alueelle pääsee sisään vain rannekkeelta, jotka saa ryhmänohjaajalta tai vastuuopettajalta. Mikäli et ole saanut tapahtumaan mennessä ranneketta, niin saat sen Ståhlberginkadun molemmissa päissä sijaitsevilta sisäänkäynneiltä. Puistossa olevilla sisäänkäynneillä ei jaeta rannekkeita.


Kuvaaminen tapahtumassa

Tapahtumassa otetaan niin valo- kuin videokuvaakin Salpauksen markkinointitarkoituksiin.

Tapahtuma on osa Syödään yhdessä -kampanjaa, joten mikäli julkaiset tapahtumasta kuvia tai muuta hauskaa somessa, niin muista hashtagit #syödäänyhdessä #salpaus #salpausolehyvä​


Kuljetukset Heinolasta ja Asikkalasta

Heinolan ja Asikkalan kampuksilta järjestetään kuljetus tapahtuma-alueelle. Lahden toimipisteiltä ei järjestetä erillistä kuljetusta, vaan opiskelijoita suositellaan saapumaan julkisia kulkuneuvoja käyttäen, pyörällä tai kävellen. Ståhlberginkadun pysäköintipaikat ovat tapahtumapäivänä pois käytöstä, joten parkkipaikkojen määrä kyseisenä päivänä vähenee. ​Tapahtuma-alueen kartta

Kyläjuhlien alueen kartta