Sivuston uutiset

S-Taidepalkintokilpailu 2018

 
Kuva: Tiihonen Saku
S-Taidepalkintokilpailu 2018
Tiihonen Saku - maanantai, 6 marraskuu 2017, 09:04
 

                                                                    31.10.2017

 

kuva s galleria


S-taidepalkintokilpailu 2018

 

”Reputettujen ja riippumattomien taiteilijoiden taidekilpailu”

 

SOK järjestää jälleen suositun taiteilijoille avoimen S-taidepalkintokilpailun.

 

Vuoden 2018 S-taidepalkintokilpailu keskittyy riippumattomien ja reputettujen ammattitaiteilijoiden teoksiin. Ajatuksena on se, että myös niiden ammattitaiteilijoiden, jotka kokevat joskus jääneensä ulkopuolisiksi eri taideinstituutioissa tai kilpailuissa, toivotaan mielellään osallistuvan. Tänä vuonna kilpailussa on vapaa aihe, tekniikka ja materiaali.

Toivomuksena on kuitenkin, että mahdollisten veistosten minimikorkeus olisi 40 cm ja kaksiulotteisen kuvan minimikoko olisi noin 40x40 cm.

 

Osallistuvista ehdotuksista 15 kiinnostavinta teosta pääsevät näyttelyyn S-Galleriaan

1. – 28.4.2018. Kuvat teoksista julkaistaan samaan aikaan S-Gallerian nettisivuilla, jossa teoksia pääsee äänestämään. Omaa suosikkityötään voi myös äänestää esillä olevassa näyttelyssä.

 

Kilpailun voittajan valitsee SOK:n taideasiantuntija FT Pauliina Laitinen-Littorin yleisön äänestämän kolmen eniten ääniä saaneen teoksen joukosta. 

Kilpailun voittajan teos hankitaan SOK:n taidekokoelmaan 3500 eurolla ja teos pääsee esille SOK:n pääkonttoriin Helsingin Vallilaan. Lisäksi kilpailun voittaja saa pitää palkinto-näyttelyn S-Galleriassa.

 

Palkinto jaetaan toukokuussa 2018. Kilpailuteoksen tulee olla valmistunut vuosien 2017–2018 välisenä aikana.

 

Ilmoittautuminen kilpailuun 1.12.2017 mennessä. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä hakulomake S-Gallerian nettisivuilla osoitteessa www.s-galleria.fi.

 

A4–kokoinen valokuva ja tekniset tiedot valmiista työstä toimitettava 1.3.2018 mennessä osoitteeseen SOK Hallintopalvelut ja riskienhallinta, Iiris Merimaa, PL 1, 00088 S-RYHMÄ tai sähköpostitse iiris.merimaa@sok.fi.

 

 

Taiteen ja kulttuurin tukeminen on yksi merkittävä osa SOK:n vastuullisuustoimintaa. SOK:lla on kunniakas yli 90-vuotinen historia taidemesenaattina Suomessa ja se on yrityksenä yksi vanhimmista taiteen tukijoista sekä määrätietoisen taidekokoelman kartuttajista.