Sivuston uutiset

Työkaluja opiskelijaprojektien näkyvyyden lisäämiseksi

 
Kuva: Salo-Jouppila Satu
Työkaluja opiskelijaprojektien näkyvyyden lisäämiseksi
Salo-Jouppila Satu - tiistai, 21 marraskuu 2017, 08:53
 

Opiskelijatyötä-leimaOletko tekemässä esimerkiksi tapahtumaa, videota tai esitettä opiskeluihin liittyen? Haluatko näkyvyyttä projektillesi ja sen tuloksille? Tutustu siihen, miten voit saada lisänäkyvyyttä projektillesi ja hyödyntää Salpauksen brändiä!

Opiskelijatyötä-leiman avulla voit tuoda projekteissasi esiin sen, että tämä on juuri opiskelijoiden tekemä. Voit hyödyntää leimaa esimerkiksi esitteissä, tiedotteissa tai vaikka videoissa. Muistathan lisätä Opiskelijatyötä-leiman lisäksi Salpauksen logon työhösi.

Salpauksen brändi opiskelijatöissä –ohjeessa on tietoa siitä, miten saat tuotoksestasi Salpauksen näköisen. Ohjeesta löytyy myös vinkkejä valokuvien käyttämiseen, videoiden tekemiseen sekä esite- ja julistepohjien löytämiseen.

Sinulla on myös mahdollisuus saada päivityksiä projektiisi liittyen Salpauksen some-kanaviin – ole yhteydessä osoitteeseen viestinta@salpaus.fi! Saman osoitteen kautta voit kysyä lainaan myös beach flageja, roll-uppeja, banderolleja, arvontakuutioita, rintanappikonetta tai pöytäliinoja.

Lue lisää Salpauksen brändi opiskelijatöissä -ohjeesta: https://www.salpaus.fi/info/medialle/brandi/