Sivuston uutiset

Uutta tietoa MM-kisojen aikaisista kulku- ja pysäköintijärjestelyistä 17.2.- 5.3.

 
Kuva: Myöhänen Tytti
Uutta tietoa MM-kisojen aikaisista kulku- ja pysäköintijärjestelyistä 17.2.- 5.3.
Myöhänen Tytti - keskiviikko, 8 helmikuu 2017, 08:05
 

Lahden urheilukeskuksessa järjestettävät MM-kilpailut aiheuttavat Salpauksen keskustakampuksen alueelle tilapäisiä liikenne- ja pysäköintijärjestelyitä. Keskustakampuksen ja sen lähialueiden lukuisten pysäköinti- ja ajorajoitusten johdosta toivomme, että Salpauksen henkilöstö ja opiskelijat suosisivat mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä kisojen aikana.

Pysäköinti 17.2.- 5.3. välisenä aikana ei ole mahdollista Fellmanninpuistoa ympäröivillä kadunvarsipaikoilla. (Ståhlberginkatu, Paasikivenkatu, Kyösti Kallion katu) Kampuksella pääsee kulkemaan rajoituksista huolimatta kävellen ja pyörällä.

Kadut ovat kisaorganisaation käytössä 
  • Ståhlberginkatu 17.2. alkaen
  • Paasikivenkatu 17.2. alkaen
  • Kyösti Kallion katu 18.2. alkaen

Lisäksi lähialueen parkkipaikat, kuten Urheilutalon kentän, Kisapuiston, Pikku-Vesijärven, Jäähallin ja entisen Linja-autoaseman paikat ovat kisatapahtuman omia pysäköintialueita.

Ulkopaikkakuntalaisille Salpauksen opiskelijoille tarjotaan kisa-aikana pysäköintimahdollisuutta Vipusenkadun kampusalueella (os. Vipusenkatu 5, Lahti). Linja-autolinjat 4R, 5 sekä 16 kulkevat Vipusenkadun ja keskustan välillä.